Levering

Levering

Hoe lang duurt het om te verzenden?
Onder normale omstandigheden kunnen we bestellingen binnen twee werkdagen na ontvangst van de bestelling verzenden. Nadat de bestelling is verzonden, sturen we u een e-mail met uw ordergegevens en trackingnummer. U kunt het trackingnummer op de bijbehorende website van de transporteur invoeren om de locatie van het product te controleren.

Kunnen andere mensen mijn bestelling ondertekenen?
Ja. Anderen kunnen uw bestelling op uw adres ondertekenen. Ze moeten een geldig identiteitsbewijs kunnen overleggen, zoals een rijbewijs of paspoort.

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling niet kan ontvangen?
Als niemand op het afleveradres uw bestelling accepteert, laat u een visitekaartje achter en brengt u het pakket naar uw lokale verzamelpunt. U kunt het pakket ondertekenen volgens de aanwijzingen op de telefoon.

Wat gebeurt er als de levering niet lukt?
Als de bestelling niet is bezorgd, wordt het pakket teruggestuurd naar ons magazijn en nemen we contact met u op om de bezorging opnieuw in te plannen. Dit kan wat tijd kosten.

Kan ik mijn verzendadres wijzigen?
Als uw bestelling nog steeds niet is verzonden, kunnen we uw verzendadres bijwerken. Neem voor wijziging contact op met onze klantenservice.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?
Zodra u een bestelling plaatst, kunt u deze niet meer wijzigen. Dit omvat het wijzigen van de kleur of grootte. U kunt ervoor kiezen om terug te betalen, vervolgens het gewenste product opnieuw selecteren en betalen.