Privacybeleid

Privacybeleid

ModeHoesje hecht veel waarde aan het beschermen en respecteren van uw privacy. Lees dit Beleid en onze Gebruiksvoorwaarden en alle andere documenten die daarin worden vermeld zorgvuldig door voordat u informatie via de service of via de service verzendt om inzicht te krijgen in onze opvattingen over uw informatie en hoe we deze zullen behandelen.

1. De informatie die we verzamelen
We verzamelen informatie op verschillende manieren, ook wanneer we informatie direct aan ons verstrekken en wanneer we uw gegevens passief verzamelen, zoals het verzamelen van informatie uit uw browser of apparaat.

Informatie die u ons rechtstreeks verstrekt
Wij kunnen uw informatie verzamelen tijdens uw gebruik of toegang tot de dienst, bijvoorbeeld als u:
Registreer een account;
Vul het formulier in;
zoek het product,
Een aankoop doen of een bestelling plaatsen;
Een enquête invullen of ons feedback geven;
Abonneer u op een dienst of solliciteer voor bepaalde functies (zoals nieuwsbrieven, updates en andere producten);
Communiceer met ons via telefoon, e-mail of op een andere manier;

2. Locatie-informatie
Wij en onze serviceproviders kunnen automatisch locatiegegevens verzamelen vanaf uw computer of mobiele apparaat, inclusief algemene informatie (zoals IP-adres, postcode). Als u de service op een mobiel apparaat gebruikt, kunnen we u ook vragen om uw specifieke geografische locatie-informatie met ons te delen.

3. Cookies en andere elektronische technologieën
Wij en onze serviceproviders kunnen ook gegevens verzamelen over uw gebruik van services door gebruik te maken van logboeken van internet-servers, cookies en / of trackingpixels. Het websiteserverlog is een bestand dat websiteactiviteit opslaat en wordt gebruikt om het te onderscheiden van andere gebruikers van onze website.

4. Hoe wij uw informatie gebruiken
We kunnen uw informatie gebruiken voor de volgende doeleinden:

Voor het doel van uw verstrekking;
Voldoen aan onze verplichtingen die voortvloeien uit een contract dat we met u hebben, inclusief het verstrekken van de informatie, producten en services die u bij ons aanvraagt, online inhoud en het verwerken van uw verzoeken en vragen;
Verwerk uw geïnitieerde transacties of verstrek functies, services en producten die via de service worden aangeboden;
U informatie sturen over uw relatie met ons of over transacties, accountmeldingen of andere communicatie, zoals nieuwsbrieven waarop u zich abonneert;
Stuur je een sms met je toestemming;
Informeer u over nieuwe functies, wijzigingen en / of services met betrekking tot de Services, inclusief maar niet beperkt tot updates, kortingen, evenementen, nieuws over onze services, producten en / of speciale aanbiedingen;
Wij zullen contact met u opnemen met informatie, enquêtes of advertenties waarvan wij denken dat u misschien geïnteresseerd bent in onze producten en diensten, evenals diensten van derden;
Behandel en reageer op uw vragen of vraag om uw feedback;
Gebruikt voor intern onderzoek en rapportage;
Analyse en verbetering van service-inhoud en functionaliteit of ontwikkeling van nieuwe diensten;

5. Wanneer we uw informatie vrijgeven
ModeHoesje kan uw informatie openbaar maken en / of delen met niet-gelieerde derde partijen in de volgende omstandigheden:

Mee eens. Op basis van uw toestemming kunnen we uw informatie bekendmaken aan een derde partij.
serviceprovider. We kunnen uw gegevens toegankelijk maken of delen met derden die ervoor kiezen om namens ons diensten te verlenen en voor elk ander legitiem zakelijk doel. Deze derde partijen bieden ons een verscheidenheid aan diensten, waaronder maar niet beperkt tot facturering, verkoop, marketing, reclame, marktonderzoek, klantenondersteuning, fulfilment, gegevensopslag, analyse en verwerking en juridische diensten.

Bescherming van aankopen en anderen. Door de Services te gebruiken, erkent u, stemt u ermee in en stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen raadplegen, behouden en vrijgeven, inclusief maar niet beperkt tot gebruikersinhoud, en indien wettelijk vereist of te goeder trouw van mening is dat dergelijke toegang, bewaring of openbaarmaking redelijkerwijs noodzakelijk is.

6. Je rechten en keuzes
U kunt bepaalde informatie weergeven en bijwerken via de relevante accountinstellingen van de service. Om andere informatie die aan ons is verstrekt te bekijken of te wijzigen, kunt u contact met ons opnemen via modehoesje@hotmail.com

Als u via de service contactinformatie verstrekt en u besluit dat ModeHoesje dit niet voor marketingdoeleinden zal gebruiken onder dit beleid, kunt u altijd aangeven dat u dit niet wilt gebruiken.

7. Beveiliging
We hebben administratieve, technische en fysieke beveiligingsmaatregelen getroffen om verlies, misbruik en / of wijziging van uw gegevens te voorkomen. Deze beschermingsmaatregelen variëren afhankelijk van de gevoeligheid van de informatie die we verzamelen en opslaan. Alle informatie die u ons verstrekt, wordt opgeslagen op een beveiligde server. Elke betalingstransactie wordt gecodeerd met behulp van Secure Sockets Layer (SSL) -technologie. Wij bieden u een wachtwoord (of een plaats van uw keuze) zodat u toegang hebt tot bepaalde delen van onze website of onze diensten. U bent verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van dit wachtwoord. We vragen je om je wachtwoord met niemand te delen.

Helaas is de overdracht van informatie via internet niet volledig veilig, hoewel we ons best zullen doen om uw informatie te beschermen, maar we kunnen niet garanderen dat de genomen maatregelen ongeoorloofde pogingen tot toegang tot, gebruik of openbaarmaking van uw informatie voorkomen. ondanks onze inspanningen, omdat geen internet en / of andere elektronische uitzendingen volledig veilig zijn, is elke verzending op eigen risico.