Retourneren

Retourneren

We hopen ten zeerste dat u tevreden zult zijn met uw aankoop, maar als u het product dat u hebt gekocht niet leuk vindt, hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt het binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen aan ons retourneren.

Geretourneerde verzendkosten worden niet terugbetaald.

Geretourneerde producten moeten aan de volgende voorwaarden voldoen voordat ze:
Goederen kunnen niet worden gebruikt;
Goederen kunnen niet worden beschadigd of bevlekt;
Goederen moeten worden geretourneerd in de originele verpakking;
Producten kunnen worden gebruikt voor de tweede verkoop.

Defect / letsel
Voor elk artikel dat bij aankomst defect of beschadigd is, moet u een beschrijving van het probleem en beschadigde foto's bijvoegen. Als u deze informatie niet aan uw retouraanvraag toevoegt, kan dit leiden tot vertraging in het teruggaveproces, omdat ons team contact met u opneemt voordat ze worden goedgekeurd.

Verloren goederen
Als u uw goederen gedurende lange tijd niet hebt ontvangen, neem dan tijdig contact op met onze klantenservice. Wij sturen u deze terug of restitueren het aan u.

Verwerkingstijd
Zodra uw artikelen zijn teruggestuurd naar ons magazijn, kan ons retourteam 5 tot 21 werkdagen duren om uw teruggave te verwerken. Wanneer we uw retour hebben verwerkt, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de retourzending. Stuur de terugbetaling terug naar uw oorspronkelijke account. De tijd van aankomst van de terugbetaling is afhankelijk van uw bank en de terugbetaling kan 2-5 werkdagen duren om uw factuur te verwerken en weer te geven.